У Севастополі росіяни пригнали "Тигр" для штурму українців

Субота, 22 березня 2014, 16:09

Ввечері 22 березня у Севастополі  військові Центру інформаційно-психологічних операцій (ЦІПсО) ВМС України очікують на штурм військової частини. 

Про це з посиланням на заяву ЦІПсО повідомила журналіст Наталка Гуменюк.

"Практично єдиною військовою частиною, що зберігає вірність присязі народу України, залишається Центр інформаційно- психологічних операцій ВМСУ. Ніхто з офіцерів цього підрозділу спеціального призначення не переметнувся на бік окупантів, незважаючи на два загрозливих ультиматуму. Сьогодні ввечері офіцери частини очікують вирішального штурму. На чолі зі своїм командиром Центр готовий стояти до кінця", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 80% персоналу готові до негайної евакуації та продовження своєї діяльності на материку у разі, якщо таке рішення буде прийнято головнокомандуванням Збройних сил України.

Пізніше стало відомо, що до ЦІПсО  на території 191 учбового отряду російські військові пригнали "Тигр" та техніку для заглушення мобільного зв"язку, повідомив у своєму Facebook Роман Бурко.

"Українські офіцери забарикадувалися всередині будівлі на поверсі, чекають на штурму. Серед них був один зрадник, капітан 3 рангу, який 21 березня ввечері перейшов на бік окупантів і повідомив їм, що у наших офіцерів є зброя і показав всі виходи і входи до будівлі частини, розповів всі слабкі місця", - йдеться у повідомленні. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування