Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свободівець Мірошниченко готує "гастролерам Путіна" акції прямої дії

Субота, 22 березня 2014, 21:04

Якщо відповідні служби проігнорують вимогу не допустити на територію України зірок російського шоу-бізнесу, які підтримали агресію Росії у Криму, щодо них доведеться застосувати "акції прямої дії".

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив нардеп  від Свободи Ігор Мірошниченко.

"До мене апелюють небайдужі українці щодо гастролей на концертних майданчиках України полум'яних московських звйозд-путінцев, які підтримали війну Росії в Україні та анексію Криму внаслідок його окупації", - зазначив нардеп.

За його словами, тиждень тому він "надіслав депутатське звернення в СБУ, Держприкордонслужбу, МЗС та в інші органи з вимогою не допустити на територію України осіб, які "підтримали московську агресію і розпалюють сепаратизм в Україні".

"Відповіді досі катма. Якщо вимоги будуть проігноровані, то доведеться застосовувати акції прямої дії, або бути вчергове зганьбленими. Я обираю перше", - зазначив Мірошниченко.

Як відомо,  раніше депутати від ВО "Свобода" змусили т.в.о. президента НТКУ Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення. За словами Пантелеймонова, представники "Свободи" приїхали в НТКУ о 19.30 і мали з ним "довгу і настирливу розмову".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...