Морських піхотинців у Феодосії захопили в полон, є травмовані

Понеділок, 24 березня 2014, 05:27

Російські спецпризначенці захопили українську частину морської піхоти у Феодосії.

Як повідомляють джерела "Української правди", українські військовослужбовці взяті в полон, у них зв'язані руки, є травмовані .

Український прапор зняли.

Керівник медіацентру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов також повідомив у Facebook: "За повідомленням джерел із Феодосії з 4.30 в районі розташування батальйону морської піхоти чутно постріли, над частиною кружляє вертоліт" .

О 5 ранку - "йде штурм частини" , "джерела підтверджують роботу пари вертольотів Мі-24 і пари Мі-8" , "деякі джерела стверджують що" працювали" КПВТ з БТРів" , інформував він.

Гелікоптери над українською частиною. Фото з ФБ Владислава Селезньова
 

"Із вертольотів велося спостереження за ситуацією і висадка десанту. Під час штурму використовувалися світло-шумові гранати" , - додав Селезньов.

"Периметр частини оточений. Дорога до частини перекрита 2 БТРами і двома десятками солдатів РФ. У будівлі казарми сильне задимлення", - повідомив він о 5:54 .

"О 6.00 із території частини вийшло 3 БТРи зі спецназом на борту. Інформація про постраждалих перевіряється", - написав Селезньов.

"6.17 - із території частини вийшли 3 УРАЛи, на борту українські морпіхи, руки в них зв'язані", - додав він.

Напередодні наші морські піхотинці здали зброю на склад і залишилися його охороняти, йшли переговори щодо подальшого їх виведення на материк.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування