Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін збирається агітувати за себе і під арештом

Вівторок, 25 березня 2014, 10:00

Колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації його кандидатом у президенти на позачергових виборах 25 травня.

Про це повідомляє УНІАН.

Добкін оформлював документи близько 10 хвилин, після чого поспілкувався із пресою.

За його словами, він має дві стратегії ведення виборчої кампанії. Одна, на випадок, якщо він до 10 травня буде обмежений у пересуванні країною.

Друга - повноцінна кампанія: з можливістю відвідувати регіони, зустрічатись з виборцями, брати участь у телевізійних програмах і робити все, щоб якнайбільше людей підтримали його кандидатуру на пост президента, повідомив Добкін.

Як відомо, 11 березня Шевченківський райсуд Києва обрав міру запобіжного заходу для екс-голови Харківської обладержадміністрації Михайла Добкіна у вигляді домашнього арешту.

Добкіна було затримано 10 березня біля ГПУ за звинуваченням у зазіханні на територіальну цілісність України (ч. 2 ст. 110 УК).

"Йдеться про заклики з боку екс-губернатора Харківщини про вчинення дій, спрямованих на децентралізацію влади в Україні шляхом федералізації і створення Ново-російського союзу. Слідство триває", - зазначили в ГПУ.

17 березня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у президенти колишнього заступника Пшонки Рената Кузьміна.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...