Аваков "прийняв виклик" Правого сектора

Вівторок, 25 березня 2014, 15:47

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що приймає виклик Правого сектора і його позиція до тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

Про це він сказав журналістам у вівторок, повідомляє "Громадське ТБ".

"Якщо при моїй позиції, бандити погрожують міністрові, я цей виклик приймаю і готовий прийняти будь-який виклик, тому що така моя посада. І надалі моя позиція буде досить жорстка до бандитів, до тих, хто зі зброєю в руках порушує порядок", - сказав Аваков.

"Я називаю бандитами будь-кого, хто називається і виряджається в якусь одежу, нехай то буде Правий сектор, Батьківщиною назвуться чи Самообороною Майдану", - пояснив він.

"Справжні патріоти зі зброєю в руках охороняють кордон держави і стоять там на блокпостах, а ті, хто лазять по підприємствах... захоплюють приватні домоволодіння - це бандити. Тим більше, коли ми маємо ситуацію, що у них в руках незареєстровані автомати", - сказав міністр.

Як відомо, член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. За версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл, які намагалися його затримати.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Лідер Правого сектора Дмитро Ярош зажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News