Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму побили українського солдата, звинувачують російських військових

П'ятниця, 28 березня 2014, 14:16

Невідомі побили українського солдата з військової частини на мисі Фіолент в Криму.

Про це повідомляє спільнота Крим_SOS у Facebook.

Інцидент трапився на території ракетно-зенітного дивізіону на Фіоленті (частина А-3009). На рядового-контрактника нібито напали так звані "зелені чоловічки".

"Він прийшов забрати свої речі, вони його не пустили і натовпом почали бити. Зараз йому зашивають обличчя і готуються провести обстеження. Вже зараз лікарі кажуть, що йому знадобиться пластика", - йдеться у пості в соцмережі.

У Міноборони цю інформацію частково підтвердили.

"Він (постраждалий – ред.) жив у переобладнаному приміщенні. Там його зустріли десять чоловік… в результаті він був побитий, доставлений до шпиталю, йому зробили операцію. Більше нічого поки що не відомо", - повідомив Українській правді начальник відділу командування Повітряних сил Збройних сил України Роман Юрчило.

За його словами, про інші подібні випадки не повідомлялося. Хто саме напав на україського вояка представник Міноборони поки що не знає.

Як відомо, в Москві заявили, що "організоване виведення підрозділів української армії, які виявили бажання продовжувати службу у Збройних силах України, завершено". У Міністерстві оборони України, однак, заявили, що ця заява не відповідає дійсності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування