Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Симферополі та в Києві житимуть за різним часом

П'ятниця, 28 березня 2014, 19:06

30 березня Крим перейде на московський час шляхом переведення стрілки годинника на дві години вперед рівно о 02.00.

Про це нагадала прес-служба самопроголошеної Держради Республіки Крим.

"Згідно з постановою Держради Республіки Крим від 17 березня 2014 року № 1763-6/14 з 30 березня 2014 року рух залізничного, водного, повітряного міжміського автотранспорту загального користування, а також робота міжміського телефонного, телеграфного зв'язку на території Республіки Крим здійснюються відповідно до московського часу", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, органам так званої влади у Криму доручено розробити і здійснити необхідні організаційні заходи щодо переходу до обчислення часу з московським часом на відповідних підприємствах, в організаціях та установах.

Крім того, доручено провести організаційні заходи зі здійснення з 30 березня руху залізничного, водного, повітряного, міжміського автомобільного транспорту загального користування, а також робота міжміського телефонного, телеграфного зв'язку на території Криму згідно із московським часом.

Планується також організувати та провести інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення про перехід до обчислення часу на території Криму згідно із московським часом.

Варто зазначити, що материкова частина України 30 березня переводитиме годинники на 1 годину вперед, переходячи на "літній час".

Інтерфакс-Україна, Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...