Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З дачі Медведчука зникли ікони і картини на 10 мільйонів. Підозрюють Правий сектор

Неділя, 30 березня 2014, 14:52

Інвестиційна компанія "Спорт-Тур" – формальний власник закарпатської бази відпочинку "Ведмежа діброва" Віктора Медведчука - звернулася до міліції із заявою про крадіжку 28 картин і 6 ікон на суму більше 10 млн. гривень.

Як зазначено у повідомленні МВС України, з відповідною заявою 29 березня звернувся гендиректор "Спорт-Тур"  51-річний Яковлєв.

"Під час проведення інвентаризації майна бази відпочинку..., що належить ТОВ "Інвестиційна компанія "Спорт-Тур", виявлено колосальний матеріальний збиток", - йдеться у повідомленні.

Яковлєв  заявив про "безслідне зникнення" 28 картин і 6 ікон, що мають історичну і художню цінність. Сума завданих збитків може становити близько 10 млн. гривень.

"За його словами, охорону ввіреної йому бази відпочинку з 23 по 26 березня цього року, здійснювали представники громадської організації "Правий сектор",- йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч.5 ст. 185 Кримінального кодексу України ("Крадіжка").

Як відомо, 23 березня "Правий сектор" узяв під свою охорону у Закарпатській області дачу проросійського політика, кума президента Росії Віктора Медведчука, який очолює проект "Український вибір".

27 березня "Правий сектор" зняв з-під охорони "Ведмежу діброву", комплекс був переданий відповідній комісії у повному обсязі та без зауважень.

"За час спільної охорони об’єкта представниками "ПС", 27-ї сотні Самооборони Майдану та співробітниками Держслужби охорони жодних випадків вивезення матеріальних цінностей та будь-яких інших правопорушень не було", - зазначив керівник облорганізації ПС Олександр Сачко.

Також було складено акт про відсутність претензій до охорони, який був підписаний у т.ч. паном Яковлєвим.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування