Арбузов через ЗМІ Курченка розкритикував ПР

Неділя, 30 березня 2014, 20:40

Деякі лідери Партії регіонів намагаються просто уникнути відповідальності.

Про це повідомив колишній перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов, заяву якого розповсюдило видання "Коментарі".

"Ті процеси, які відбуваються сьогодні в Партії регіонів, очевидні не лише для мене... Не секрет, що деякі лідери ПР зараз намагаються просто уникнути відповідальності за свої вчинки, переклавши її на плечі колег, інші розраховують на уламках колишнього рейтингу партії ще раз пройти до парламенту, треті - залишитися учасником великого політичного торгу", - вважає Арбузов.

За його словами, "окремі особи в ПР сьогодні більше думають про власну вигоду і безпеку, ніж про політичну діяльність на благо України. Але такий шлях веде в нікуди".

Говорячи про своє виключення з Партії регіонів, Арбузов зазначив, що "сприйняв цю новину абсолютно спокійно" і не бачить "нічого критичного для себе у виключенні з партії".

"Правда, я завжди вважав, що люди, раніше рекомендовані партією на високі державні посади, могли б розраховувати на особисте повідомлення про своє виключення, а не через інтернет. Не кажучи вже про пред'явлення якихось претензій до початку розгляду питання", - додав він.

Такі дії, на думку колишнього першого віце-прем'єра, свідчать "про рівень політичної культури людей, які декларують повернення до демократичних основ і європейських цінностей".

Як повідомляла Українська правда, бізнесмен Віталій Гайдук продав медіахолдинг "Еволюшен Медіа", що видає тижневик "Коментарі", англомовне видання Kyiv Weekly, а також володіє порталами Comments.ua, UGMK.info, фотоінформаційним агентством PHL.

Джерела стверджують, що "Еволюшен Медіа" придбали структури Сергія Курченка.

На з'їзді Партії регіонів у суботу було прийнято рішення про виключення екс-президента Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколу Азарова, а також окремих членів попереднього Кабміну Сергія Арбузова, Олександра Клименка, Едуарда Ставицького і екс-голову ОДА Донецької області Андрія Шишацького з лав партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...