Тігіпко створює свою партію

Четвер, 10 квітня 2014, 15:09

Народний депутат Сергій Тігіпко має намір сформувати нову політичну партію.

Про це Тігіпко сказав на прес- конференції в Одесі в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це справа найближчого часу. Ми не збираємося довго відсиджуватися в статусі громадського руху", - сказав він.

За словами депутата, на даному етапі обговорюється назва нової політсили.

Як відомо, Тігіпко очолював партію "Сильна Україна" з листопада 2009 року. На президентських виборах 2010 року він отримав 13,06% голосів виборців, посівши третє місце.

У березні 2010 -го Тігіпко був призначений віце -прем'єр- міністром в уряді Миколи Азарова. У березні 2012 року партія "Сильна Україна" саморозпустилася, її члени вступили в Партію регіонів.

Як повідомлялося, 29 березня в ході другого етапу XIV з'їзду Партії регіонів за результатами праймеріз переміг екс-губернатор Харківщини Добкін. За його кандидатуру проголосували 315 делегатів з'їзду.

Кандидатуру Тігіпка підтримали 35 делегатів, Юрія Бойка - 15, Олега Царьова - 1 делегат.

Також Тігіпко звинуватив Бориса Колеснікова в одноосібному рішенні виключити з партії голів семи облпарторганізації та Київської міської.

8 квітня у прес-службі Тігіпка повідомили, що 14 депутатів заявили про вихід з Партії регіонів і фракції Партії регіонів у Верховній Раді та створення нової опозиційної до чинної влади депутатської групи.

Крім Тігіпка до складу цієї групи увійдуть Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Юрій Мірошниченко, Світлана Фабрикант, Юлія Льовочкіна, Олег Шаблатович, Василь Поляков, Андрій Пінчук, Геннадій Федоряк, Артем Семенюк, Олександр Нечаєв, Анатолій Гіршфельд, Ірина Горіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News