Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині "зелені чоловічки" захопили ще 2 відділки МВС - очевидці

Субота, 12 квітня 2014, 15:39

Міський відділ міліції Червоного Лиману захоплений озброєними людьми.

Про це повідомляє видання Новости Донбасса, посилаючись на слова очевидців.

"Близько 20 озброєних людей зайшли до будівлі міськвідділу, яке оточили представники афганських і козацьких організацій", - повідомляє ЗМІ.

Водночас цю інформацію підтверджує і "Правий сектор" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щойно телефонували інформатори. Захоплені райвідділки в Красноармійську і Краснолиманську. Діють професійні диверсанти", - йдеться в повідомленні.

Крім того, подробиці захоплення міліції в Червоному Лимані розповів активіст донецького Євромайдану Максим Касьянов. За його словами, загарбників було близько 30 осіб, вони були одягнені в комуфляж і діяли чітко.

"Це не мирні мітингувальники, вони були озброєні. Повторюється кримський сценарій", - сказав активіст. Він також повідомив, що "зелені чоловічки" роздали зброю протестувальникам, яких зібралося біля Червонолиманської міліції близько 70-80 осіб.

Як відомо, в суботу вранці в Слов'янську озброєні люди в камуфляжі захопили міськвідділ міліції.

Пізніше стало відомо, що у Слов'янську зхоплено облуправління СБУ, біля будівлі  чергують біля десятка озброєних автоматами "зелених чоловічків", вони зірвали з будівлі герб та прапор України. 

У свою чергу в МВС України повідомили: будівлі захоплені однією ініціативною групою озброєних людей. 

У Слов'янську було захоплено будівлю міліції. На двох мікроавтобусах до міськвідділу під'їхала група невідомих осіб і відкрила безладний вогонь по будівлі і вікнам. Потім, зачепивши гаками, прив'язаними до автобусів, решітки двох вікон міськвідділу, вони їх відірвали і увірвалися до приміщення. 

Застосувавши сльозогінний газ і димові шашки, нальотчики проникли в чергову частину. Троє співробітників міліції при цьому отримали легке отруєння газами.

За даними МВС, у будівлі міськвідділу знаходиться близько 20 озброєних людей, які представилися ініціативною групою Донецької республіки. Мета захоплення режимної установи - зброя (в ДЧ зберігалося понад 20 одиниць автоматів, понад 400 пістолетів ПМ і патрони до них). 

Вирішується питання щодо кваліфікації дій нальотчиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування