Добкін забув про масові вбивства на Майдані

Понеділок, 14 квітня 2014, 11:11

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін звинувачує київську владу у відсутності діалогу з жителями Сходу.

Про це йдеться в його заяві, поширеній прес-службою ПР.

"Після вчорашньої заяви в. о. президента стало зрозуміло: нова київська влада готова до застосування будь-яких засобів для фізичного знищення інакодумців", - заявив Добкін.

Він звинувачує владу в розпалюванні війни.

"Розв'язавши війну проти власного народу, царствена верхівка забуває: коронувавшися на крові, цієї ж кров'ю вона і захлинеться. Замість того, щоб вести діалог з жителями південного сходу України про рішення насущних проблем регіонів, з ними продовжують говорити мовою сили, погроз, зброї", - зазначив він.

Більше того, Добкін проігнорував масові вбивства на Майдані, заявивши: "Не використання Збройних сил країни кілька місяців тому на Майдані зберегло життя тисячам наших співвітчизників"

"Залучення ж їх сьогодні в зони конфліктів і протистоянь загрожує непередбачуваними результатами. На відміну від передбачуваності суду над в.о. влади в Україні", - заявив кандидат від регіоналів.

Він зажадав "скасувати злочинні накази про силове вирішенні конфлікту в країні".

Добкін повідомив, що за кілька останніх днів провів більше 20 зустрічей в південно-східних областях країни.

"І хочу заявити: жителі сходу України люблять свою країну не менше тих, хто водить хороводи на Майдані", - сказано в його заяві.

"Не розв'язуйте нову Вітчизняну війну. Історія підтверджує - у ній переможе народ", - заявив Добкін.

Як відомо, у Донецькій області після закінчення терміну ультиматуму вводиться в дію режим антитерористичної операції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News