Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зарплату в Маріуполі не заплатять, поки захоплена міськрада - мер

Понеділок, 14 квітня 2014, 14:27

Місцева влада в Маріуполі не може забезпечити проведення соцвиплат, поки будівлю міськради захоплено сепаратистами.

Про це заявив мер міста Юрій Хотлубей, пише "0629".

Він розповів, що зараз йому потрібно підписувати платіжки для казначейства, але він не може цього зробити, бо керівники різних відділів та управлінь не можуть дістатися до своїх комп'ютерів.

"Якщо припиниться виплата заробітної плати лікарям і вчителям, і вони прийдуть до самопроголошеної "влади", що вона буде відповідати? Чи будуть надувати щоки і заявляти про те, що вони - місцева влада?", - обурився мер.

"Говорити вони можуть все, що завгодно. Зараз у них ейфорія, у них каски, маски... Але це запаморочення пройде, як тільки у них з'являться невдоволення основної маси жителів міста", - додав він.

Незважаючи на те, що вчора загарбники запросили всіх працівників виконкому на роботу, фактично вийти вони не можуть.

Мер повідомив, що потрібно забезпечити прохід через барикади, зараз увійти неможливо. Сьогодні з мітингувальниками поїхали домовлятися представники міськради.

"Якийсь час ми потерпіти можемо, але нам треба вирішити головне питання - дати доступ в будівлю. Для цього потрібно розгородити вхід", - зазначив Хотлубей.

Крім того, він заявив, що всі рішення, які приймає "нове керівництво" міста неправомірні і "ніяке казначейство платіжку у них не прийме".

Як відомо, міськраду в Маріуполі захопили у неділю учасники сепаратистського мітингу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування