Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МАРІУПОЛІ ШТУРМУВАЛИ ВІЙСЬКОВУ ЧАСТИНУ. Є ПОРАНЕНІ

Середа, 16 квітня 2014, 22:23

Люди, які зібралися біля воріт військової частини №3057  в Маріуполі і вимагали від військових "поділитися зброєю", почали закидати частину коктейлями Молотова.

Як повідомляють "Мариупольские новости", загорівся автозак. У відповідь лунають постріли.

Кілька куль потрапили в житловий будинок за адресою пр. Нахімова, 174. Постраждали дві квартири. В одній куля пробила двері, в іншій - на 5 поверсі - вікно і, ймовірно, газову колонку. Мешканці будинку стали вибігати на вулицю, побоюючись витоку газу.

Станом на 22:00 з військової частини почали стріляти на ураження, є постраждалі.

За даними видання, поранено 5 осіб. Двох людей з важкими пораненнями - один з них співробітник міліції - і трьох з легкими пораненнями, відвезли в міські лікарні. На місці подіїй знаходяться чотири карети швидкої допомоги та дві автівки міліції.

Станом на 23:00, за даними "Сайту міста Маріуполя", над телевежею пролетів військовий літак, він літає дуже низько, нарізає кола навколо телевежі.

За даними журналістів, як мінімум, одна людина загинула внаслідок штурму військової частини №3057 у Маріуполі.

За повідомленням "Маріупольських новин", конфлікт почався приблизно в 20:40, коли, за повідомленням очевидців, в районі військової частини № 3057 в повній темряві вгору полетіли сигнальні ракети. Хтось почав кричати "Фашизм не пройде!" та "Маріупольці вставайте!".

Були чутні короткі черги, схожі на постріли, дворами ходили невідомі люди в бронежилетах та касках.

Станом на 21:20 кореспонденту "Маріупольських новин" вдалося з'ясувати, що біля військової частини зібралося близько 300 осіб. Вони вимагали від військових "поділитися зброєю". Одягнені ці люди були в цивільний одяг, були присутні жінки.

Ворота військової частини були перекриті двома автозаками та міліцейською машиною. Але, окрім "цивільних" біля частини помічені люди в "сірій формі".

Між двома сторонами (правоохоронцями та військовими з одного боку і якимись людьми з іншого) велися переговори з явно вираженим емоційним забарвленням. З боку військової частини прозвучали попереджувальні постріли вгору.

За даними "Сайту міста Маріуполя" штурм частини почали саме люди в сірій формі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування