Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура перевірить, чи допомагав Лук'янов захоплювати мерію Харцизька

Четвер, 17 квітня 2014, 02:55

Прокуратура з'ясовує, чи брав народний депутат від фракції Владислав Лук'янов участь у захопленні мерії Харцизька Донецької області.

Про це повідомив в.о. генпрокурора України Олег Махніцький в ефірі 5 каналу.

"На сьогоднішній день щодо нього розглядається питання про можливість притягнення до відповідальності", - сказав він, відповідаючи на запитання про те, чи знаходиться в полі зору прокуратури Лук'янов, який був помічений під час захоплення мерії Харцизька.

Крім того, Махніцький повідомив, що правоохоронці вживають заходів для встановлення місцезнаходження оголошеного в розшук екс-прем'єра України Миколи Азарова за зловживання владою.

"Відкрито кримінальне виробництво, зокрема, один з епізодів - зловживання владою і службовим становищем. Азаров повідомлений про підозру і також оголошений в розшук", - сказав в. о. генпрокурора в ефірі телеканалу "Інтер".

Також Махніцький пообіцяв, що ГПУ дасть оцінку закликам, які звучали на надзвичайному з'їзді депутатів усіх рівнів Донецької області.

"Були різні висловлювання, різні заклики, кожному з цих закликів буде даватися правова оцінка", - сказав він.

Разом з тим, за його словами, ухвалена резолюція "була більш-менш лояльною", але оцінка буде даватися і цьому документу.

"Якщо убачатимуться ознаки кримінального правопорушення, то відповідно буде відкрите кримінальне провадження", - додав Махніцький.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування