Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Стаханові сепаратисти збираються штурмувати міліцію зі зброєю

Четвер, 17 квітня 2014, 15:41

У Стаханові Луганської області сепаратисти збираються штурмувати головне управління міста.

Про це "Українській правді" повідомили очевидці події.

Станом на 15:40 біля будівлі зібралися близько 100 місцевих "дружинників" з самооборони.

 фото з групи ВКонтакте Свідомі Українці Стаханова

"Перед ними в мегафон виступала людина, яка організовувала захоплення СБУ в Луганську. Він зараз тут і кричав, що хай начальник міліції здає своє крісло, а зараз приїдуть хлопці з Луганська і будуть штурмувати", - сказав він.

Інший співрозмовник, який перебуває на місці, повідомив Українській правді, що начальник міліції Олександр Селіверстов вийшов до людей і сказав, що міліція з народом. Однак сепаратисти заявили, що вимагаються його замінити.

"У відповідь на це Селіверстов зазначив, що нікуди не піде, а сепаратисти заявили, що тоді чекатимуть на підмогу озброєних людей з Луганська і штурмуватимуть главк", - розповів очевидець.

Співрозмовник також повідомив, що активісти, які підтримують цілісність України, бояться виходити на захист міліції.

"Тиждень тому Селіверстов на прес -конференції заявив, що в місті все стабільно, а після цього в місті почалися провокації. Люди в камуфляжы з кийками почали нападати на мирних громадян, у п'ятницю людина в масці стріляла у дівчину" , - розповів співрозмовник.

"Кілька днів тому міліція затримала наших активістів за розповсюдження листівок . Секретар міської ради комуніст Чулков сказав, що в місті орудує Правий сектор, а люди з синьо-жовтими прапорами будуть вважатися провокаторами " , - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...