Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аксьонов обіцяє продовжити термін відмови від російського громадянства

П'ятниця, 18 квітня 2014, 14:24

Термін відмови від українського громадянства для кримчан може бути продовжений.

Про це повідомив самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов, повідомляє 15 хвилин.

"Якщо хтось не встиг подати заяву і хоче відмовитися від російського громадянства, я думаю, ми продовжимо цей період ще на два-три тижні. Ми розуміємо, що у людей є якісь проблеми, побутові складнощі і будемо йти назустріч побажанням громадян", - заявив він.

У прес-службі Ради міністрів Республіки, однак, зазначають, що кримчанам, які не бажають отримувати російський паспорт, необхідно отримати посвідку на проживання.

"Ті українці, які не бажають ставати громадянами РФ, повинні були протягом місяця зареєструватися в ФМС для отримання виду на проживання в Криму. Для цього потрібно звернутися в міграційну службу на території Криму і сплатити мито в розмірі 500 рублів", - повідомили в прес-службі.

Як відомо, раніше "влада" Криму і російські чиновники заявляли, що термін подачі заяв про відмову від громадянства Російської Федерації у Криму закінчується 18 квітня.

У той же час, як стверджують очевидці, далеко не всі жителі Криму бажають отримати російський паспорт і багато з них відмовляються від російського громадянства.

При цьому кримська "влада" хоче змусити державних службовців та силовиків, які бажають зберегти свою посаду, відмовитися від українського паспорта.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування