Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни з Кубані накинулися на дешеві кримські магазини

П'ятниця, 18 квітня 2014, 14:55

Після анексії Криму півострів заполонили росіяни з сусідніх регіонів, які скуповують дешеві товари в місцевих магазинах.

Про це повідомляє сайт Крым.Реалии.

Попит на кримські товари пов'язаний з відчутною різницею в ціні, оскільки в Російській Федерації вартість продуктів, одягу та взуття, будматеріалів значно вища.

Як зазначає сайт, особливо відчутна різниця у вартості і якості алкогольних та тютюнових виробів - заради них жителі Кубані не лінуються подолати на поромі Керченську протоку.
 
Місцевих жителів подібні "шоп- тури" не тішать: кримчани вже зіткнулися з новою реальністю, в якій практично щодня дорожчають товари.

Не приховують свого розчарування і пенсіонери.
 
"Виявилося  що ціни у нас на деякі продукти нижчі, зокрема на м'ясо, на будматеріали - теж. Кубань вивозить звідси все, що можна. А у нас - ціни істотно підскочили! Товари з того боку привозять, а вони дорожчі! Якось це все неправильно", - пишуть на місцевих форумах.

Місцеві жителі нарікають, що якщо так і далі триватиме, то всі збільшення у виплатах на 25-50% і зрівняють цінову різницю. "І тоді обіцяне збільшення пенсії і зарплат в рази, не стане збільшенням, а просто зрівняється з материковими", - зазначають на кримських форумах.
 
Крім того, занепокоєння кримчанам додає і курс долара, через що різко зросли ціни на будматеріали, побутову техніку та інші товари, і курс рубля, який постійно змінюється в обмінних пунктах і на магазинних цінниках.
 
Водночас, підвищення пенсій і зарплат відбувається вкрай повільно, зазначають місцеві жителі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування