РНБО: Задум РФ очевидний - обгрунтувати своє вторгнення в Україну

Неділя, 20 квітня 2014, 12:47

Задум російських ЗМІ, які заявляють про перестрілку у Слов"янську між нібито "Правим сектором" та ополченцями очевидний - розгорнути тезу про "громадянську війну" в Україні та здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявила заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.

"Задум пропагандистів очевидний - показати, що ситуація в Україні виходить з під контролю навіть на свята, розгорнути тезу про "громадянську війну" в Україні, здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення", - заявила Сюмар.

"Якісь "подробиці", доказів яких ніхто не бачив -  ідеальний зразок російської пропаганди, який сьогодні тиражують чимало не лише російських, але й іноземних ЗМІ", - додала вона.

"Готуємо відповідне звернення до провідних світових медіакомпаній. "Дезу" треба блокувати, а не тиражувати. Посилання на російські медіа має стати прикладом "неякісної журналістики", з огляду на те, як часто там подається відверта брехня, необхідна для підтвердження ідеологічних міфів, придуманих на обслуговування завдань Кремля в контексті війни проти України", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, "народний мер" Слов"янська В"ячеслав Пономарьов заявив, що на місці перестрілки було виявлено певні документи, жетон Правого сектора, візитівку Дмитра Яроша та югославський кулемет, який перебував на озброєнні у Німеччині за часів ВВВ.
Усі фото з Facebook Piotr Andrusieczko
 
 
 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News