Міліція похвалилася пильністю на мітингах Луганщини і шукатиме своїх кривдників

Понеділок, 21 квітня 2014, 16:40

У Рубіжному та Перевальську під час проведення мітингів  група невстановлених осіб намагалася вчинити провокаційні дії, в ході яких правоохоронцям було завдано різні тілесні ушкодження.

Про це заявили  в управління МВС у Луганській області.

"21 квітня у містах Рубіжне та Перевальськ проводився мітинг громадян з обговорення політичної ситуації в країні. Завдяки пильності правоохоронців, порушень громадського порядку під час проведення масового заходу, допущено не було", - заявили в МВС.

Охорону громадського порядку масових заходів забезпечували працівники Рубіжанського і Перевальського міськвідділів міліції, правоохоронці були у форменому одязі, а також екіпіровані спецзасобами.

"Під час проведення мітингів група невстановлених осіб намагалася вчинити провокаційні дії, в ході яких правоохоронцям було завдано різні тілесні ушкодження", - зазначили в МВС.

Так,  у Перевальську один працівник міліції здійснював відеофіксацію заходу, в цей час невстановлені особи перешкоджали проведенню працівником міліції відеозйомки і намагалися вихопити відеокамеру з його рук.

"В результаті неправомірних дій співробітнику міліції були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому основної фаланги п'ятого пальця кисті правої руки. Встановлено, що тілесні ушкодження працівнику міліції заподіяв громадянин 1964 р.н. , житель міста Перевальська", - заявили в МВС.

"Вирішується питання про внесення даних фактів до ЄРДР за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівнику міліції, вживаються заходи щодо встановлення осіб, які заподіяли тілесні ушкодження", - додали у міліції. 

Як відомо, раніше активісти з Рубіжного, які проводили мітинг за єдність України, повідомили:  озброєні битами проросійські активісти розігнали мітинг, серед учасників акції багато побитих. Міліція намагалася втрутитися та зупинити нападників, але сил міліції було замало. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування