Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ хоче переконати США, що її військ на кордоні з Україною немає

Понеділок, 21 квітня 2014, 19:03

Нова місія з наглядових польотів США та Чехії над РФ переконає Вашингтон в тому, що жодного зосередження російських сил на кордоні з Україною немає.

Про це йдеться в коментарі офіційного представника МЗС Росії Олександра Лукашевича, - передають РИА-Новости .

За словами Лукашевича, спостережний політ США над російською територією, що планувався 14-16 квітня, був скасований, оскільки "спільна місія США та Чехії не змогла прибути в пункт в'їзду Кубинка в заявлений час".

"На прохання американської сторони місії було дозволено перенести час прибуття на 24 години, однак і в нові терміни американці та чехи в Кубинці не з'явились. Коли ж виникло ще одне прохання про перенесення термінів, ми з відповіли відмовою, беручи до уваги, зокрема, і те, що російська сторона вже понесла певні фінансові витрати в очікуванні американського літака спостереження", - сказав офіційний представник МЗС РФ.

Лукашевич запевняє, що Росії нема чого приховувати.

За його словами, в неділю починається нова місія США та Чехії над територією Російської Федерації .

"Якщо все піде за планом, у наших американських і чеських колег буде достатньо можливостей переконатися в тому, що жодного зосередження російських сил на кордоні з Україною не відбувається", - сказав представник МЗС РФ.

Раніше в суботу прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков визнав, що на кордон з Україною для посилення дислокованих там частин були направлені додаткові сили.

Він повідомив, що додатково до частин, які постійно дислокуються у західному регіоні Росії, через події в Україні на кордон з нею передислоковані додаткові сили.

Однак, дат передислокації, а також місць розташування російських військових, він не уточнив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування