Харківський "народний губернатор" виявився людиною з вулиці

Понеділок, 21 квітня 2014, 19:38

Обраний "народним губернатором" на мітингу в Харкові в неділю місцевий житель Володимир Варшавський є "людиною з вулиці".

Про це заявив ведучий мітингу, представник руху "Юго-Восток" Юрій Апухтін, передає Інтерфакс-Україна.

"Так зване висунення народного губернатора пройшло спонтанно. Людьми, яких ми навіть не знаємо. Чи не знаємо, що вони з себе представляють, чого вони хочуть. Я абсолютно не уявляю, що це за людина. Це людина з вулиці", - сказав Апухтін.

Він пояснив, що мітинг проходив у режимі вільного мікрофону і слово надавалося всім бажаючим.

"Ми нікого не обмежували ні по суті, ні по часу. Виступили люди з організації "Слобожанщина". Вони запропонували обрати "народного губернатора". На що я, як ведучий, сказав, що можна обрати, але перш, ніж когось обирати, необхідно знати, що за людина, послухати інші кандидатури", - сказав ведучий.

За його словами, до його пропозиції не прислухалися і наполягли на голосуванні. Апухтін підкреслив також, що воно відбулося, коли основна маса мітингуючих розійшлася і залишилося  "чоловік 100-150".

"В принципі, ми не заперечуємо, будь ласка, нехай. Хоча нам не зрозуміло, чим він буде займатися. Але люди захотіли обрати ... Навряд чи це матиме подальші наслідки ... Але якщо вони будуть існувати, будемо взаємодіяти", - сказав Апухтін.

Як відомо, на проросійському мітингу у Харкові шляхом піднімання рук був обраний, як заявлено з трибуни, "народний губернатор".

Ним виявився представлений тут же учасникам мітингу харківський підприємець, більш відомий як блогер, Володимир Варшавський

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування