Турчинов: Росія і її терористи перекреслюють женевські угоди

Вівторок, 22 квітня 2014, 12:11

Російська Федерація та її терористичні підрозділи в Україні демонстративно ігнорують виконання женевських домовленостей.

Про це заявив в. о. президента Олександр Турчинов під час зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом, повідомляє прес-служба Ради.

Під час обговорення наслідків Женевських переговорів Турчинов зауважив, що, "на превеликий жаль, ані Російська Федерація, ані їх терористичні спецпідрозділи демонстративно не збираються виконувати домовленості, яких було досягнуто в Женеві".

Він зазначив, що замість роззброєння та звільнення адміністративних будівель терористи знову захопили приміщення міського відділу внутрішніх справ у Краматорську та взяли у заручники керівника міліції, "перекресливши тим самим всі домовленості, яких було досягнуто в Женеві".

"Безумовно, в цих умовах українська влада буде діяти адекватно", - запевнив Турчинов.

За його словами, в Україні відбувається "відновлення та реформування всієї вертикалі виконавчої влади".

"Ми плануємо поетапно оновити всю систему владних інституцій та відношень між громадянами та державою", - сказав він, наголосивши, що особлива увага приділяється децентралізації влади та наданню регіонам більшої самостійності.

У свою чергу, Байден наголосив, що США вітають і підтримують зміни в Україні та готові всіляко допомагати на цьому шляху.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News