Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін: Не варто звертати увагу на вибори "народних губернаторів"

Вівторок, 22 квітня 2014, 13:09

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін вважає, що не варто надавати великого значення виборам так званих "народних губернаторів" у східних областях України, зокрема в Харківській області.

Про це він на брифінгу у вівторок у Києві після презентації Концепції змін до Конституції від Партії регіонів, передає Інтерфакс-Україна.

"Я не надаю великого значення виборам місцевих "народних губернаторів або мерів", тому, що вважаю, що часи майданної демократії в нашій країні раз і назавжди минули", - сказав Добкін.

Він назвав вибори так званого "народного губернатора", що відбулися в неділю в Харкові, "якимсь непорозумінням".

"Тому що коли людину в тримільйонної області обирають трохи більш ніж ста голосами, про що можна говорити?", - сказав він.

Добкін не вважає, що люди, які протестують у східних областях України, використовуючи російську символіку і пропонуючи від'єднати ці області від України, висловлюють спільну думку всіх жителів сходу країни.

Він зазначив, що якоюсь мірою ці протести виникли через певні дії центральної київської влади, і вважає, що вирішувати проблеми необхідно шляхом діалогу та пошуку компромісів, зокрема у питанні децентралізації влади в Україні.

Як повідомлялося раніше, в неділю на проросійському мітингу біля пам'ятника Леніну на площі Свободи в Харкові "народним губернатором" був проголошений місцевий житель Володимир Варшавський, який одразу після обрання оголосив про створення виконавчого комітету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування