На Маріупольську міськраду повернувся російський прапор

Четвер, 24 квітня 2014, 11:36

У Маріуполі станом на 11:20 вивісили російський прапор.

Про це пишуть Новини Маріуполя 0629.com.ua

"Загарбники міськради повернули на флагшток прапор Росії. Виявляється, сьогодні вночі всі прапори в міськраді були зняті", - повідомляє видання.

Перед цим у будівлі міськради велися переговори між представниками влади, правоохоронних органів і протестувальниками. Нібито досягнута домовленість про те, що саму будівлю будуть охороняти співробітники позавідомчої охорони, а представникам ДНР пропонують два кабінети на другому поверсі, передають i24.com.ua.

Решту попросили повернути міській владі.

 
 

 У той же час, прес-служба міськуправління МВС повідомила, що відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України – "Навмисне легке тілесне ушкодження". На місці події працюють співробітники міліції. 

 За версією міліції, 24-го квітня поточного року приблизно о 3 годині наряд патрульної служби, який несе цілодобове чергування поряд із міською радою Маріуполя,  побачив групу громадян з бітами.

Як з'ясувалося, близько 30 людей увійшли в приміщення й вимагали від загарбників звільнити будівлю мерії. Між протестувальниками сталося зіткнення. 

В оперативному порядку на місце події прибули правоохоронці. Втручанням співробітників міліції конфлікт був локалізований. У цей час є інформація про 5 потерпілих, які одержали травми в ході бійки.

Ці громадяни звернулися за медичною допомогою. 

фото 0629.com.ua 
Фото "Мариупольские новости" mariupolnews.com.ua 


Раніше міністр внутрішніх  справ Арсен Аваков о 9:15 повідомив у Facebook, що мерія Маріуполя "звільнена для нормальної роботи".

"Висока роль цивільних активістів. МВС налагоджує процес нормального функціонування. Зараз вибухотехніки перевірять будівлю. Міськрада береться під охорону. Мер уже усередині", - повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News