Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін сказав, що у Криму є свої переваги

Четвер, 24 квітня 2014, 14:36

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у Криму є свої природні переваги для туристів, хоча він поступається багатьом курортам у побутовому плані.

Про це він заявив на медіафорумі, відповідаючи на запитання, чи не варто закликати великих підприємців і компанії, щоб вони і їхні родини відпочивали на російських курортах – у тому числі, в Сочі й Криму.

Путін розповів, що один із дуже заможних росіян поділився з ним, що в його дитини були проблеми з легенями, і його дружина могла вивезти дитину куди завгодно – і в Каліфорнію, і в Північну Африку.

"Найкраще місце (для хворої дитини) – Крим", - сказав президент РФ.

"Незважаючи на всі проблеми, пов'язані з оформленням нерухомості, земель… сподіваюся, їх не буде тепер – найкраще місце це, виявилося, Крим. Попри те, що в інших місцях кращі побутові умови", - заявив він.

Тому в Криму, за словами Путіна, є низка своїх переваг.  

При цьому російський президент зазначив, що компанії після оплати всіх податків самі вирішують, куди відправляти на відпочинок своїх співробітників і їхніх дітей. Але погодився, що варто закликати їх відпочивати в РФ. 

Раніше, 17 квітня, Путін дав зрозуміти, що до Криму, на відміну від Сочі, можуть їхати на відпочинок бідні люди.

У Сочі, за його словами, побудовані "готелі світового класу й рівня, і в цих готелях не можна опустити ціни нижче найнижчої межі, інакше економічно це буде абсолютно недоцільно".

"Це означає, що в Криму й у Сочі повинні бути різні туристи, різні категорії відпочивальників", - заявляв Путін.

На його думку, у Криму на сьогодні інфраструктура розрахована на людей із невеликими доходами.

"Був би Крим у складі Російської Федерації або не був би Крим у складі Російської Федерації, однаково є категорії людей по доходах, які в сочинських шикарних готелях відпочити не зможуть. Треба ясно давати собі в цьому звіт. Що ж до Криму, то люди з невеликими доходами можуть це зробити", - говорив Путін.

За його словами, якщо дістатися росіянам до Криму "не буде дешево, то тоді вирішити питання заповнюваності кримського узбережжя не уявляється можливим". 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування