Терористи в Слов'янську зібралися прикриватися дітьми?

Четвер, 24 квітня 2014, 17:09

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов дав команду збройним бойовикам зайняти дитячі садки.

Про це на своїй сторінці повідомляє Роман Бурко з посиланням на очевидців.

"По 5-6 людей зі зброєю з 13.00 перебувають безпосередньо в дитячих садків і шкіл. "Мером" дана команда своїм терористам використовувати тактику Путіна - прикриватися жінками й дітьми", - написав він.

"Батьки, які прийшли забирати своїх дітей із садка завчасно зіштовхнулися з тим, що дітей їм не віддають під різними приводами й стверджують, що вони повинні воювати на стороні " Донецької Республіки", - додав Бурко.

Пізніше начальник Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Юрій Соловйов заявив, що у Слов'янську ніхто дитячі садки не захоплював, пише УНІАН.

При цьому він зазначив: "Дитячі садки в Слов'янську і завтра працюватимуть, і ті батьки, які вважають за необхідне привести дітей, можуть їх привести. Якщо батьки захочуть залишити дітей вдома, можуть залишити, але садки не закриваються, не захоплюються".

Водночас керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив, що один із дитсадків Слов'янська дійсно захоплений, однак у ньому немає ані дітей, ані персоналу.

 

Раніше повідомлялося, що Пономарьов повідомив, що для українських військових у них крім зброї є "сюрприз".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування