Антитерористична операція триває – Аваков

П'ятниця, 25 квітня 2014, 01:28

Антитерористична операція триває.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Отже, жодного припинення АТО у зв'язку із загрозою вторгнення збройних військ Росії, як поспішили заявити багато ЗМІ - немає. Ця інформація не відповідає дійсності. АТО триває. Терористам варто остерігатися цілодобово. Мирним жителям боятися нічого"​​, - написав він на своїй Facebook-сторінці.

За словами Авакова, жодні політичні партії, об'єднання, громадські рухи не допущені до проведення АТО спільно з МВС, СБУ та військовими.

"Будь-які повідомлення щодо цього не відповідають дійсності", - підкреслив він.

"У процесі сьогоднішніх дій, всупереч чуткам, були задіяні незначні сили Антитерористичного центру, без залучення танків та іншої важкої техніки. АТЦ має достатні сили для ротації і можливості цілодобових дій, за необхідності", - додав Аваков.

Крім того, в інтерв'ю "Громадському ТБ" міністр заявив, що "значна частина міліції Донецької області діє неадекватно".

У той же час він підкреслив, що в області - в тому числі і в Слов'янську, і в Краматорську, і в самому Донецьку - є керівники міліції та особовий склад, "які повністю і чітко діють на стороні України, роблять свою роботу, роблять її досить добре".

"І ця складна ситуація показала нам хто є хто", - підкреслив Аваков.

Як відомо, раніше повідомлялося, що українські силовики нібито призупинили антитерористичну операцію у Слов’янську через скупчення російських військ біля кордону.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News