Сепаратисти придумали питання для референдуму

П'ятниця, 25 квітня 2014, 14:56

Сепаратисти визначилися з питанням, яке буде винесене на референдум, який вони збираються провести 11 травня.

 Про це повідомляє видання Slavgorod

"Чи підтримуєте ви акт про державну самостійність Донецької Народної Республіки", - це питання винесли й затвердили на референдум члени "ради представників територіальних громад, політичних партій і громадських організацій" самопроголошеної Донецької народної Республіки.

Вони очікують, що Центральна виборча комісія, у строк до 6 травня 2014 року виготовить запрошення й бюлетені для голосування, а також позначити головні цілі створення Донецької Народної Республіки.

 

Правовою основою проведення референдуму є положення статей 38, 69 Конституції України "Про місцеве самоврядування в Україні", що закріплюють право громадян на участь у референдумі, Тимчасове положення, а також загальноприйняті принципи й норми міжнародного права.

Також слов'янські сепаратисти пояснили, що фінансування проведення референдуму здійснюється за рахунок коштів, зібраних у якості добровільних пожертвувань на дані цілі від громадських організацій і окремих фізичних осіб.

Документами, що засвідчують особистість громадянина, який брав участь у референдумі, є паспорт громадянина України. Голосування буде проводитися без перерви з 8 до 22 двох години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News