Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Європі закликають ввести санкції проти членів сімей впливових росіян

Понеділок, 12 травня 2014, 14:39

У Європейській національній партії закликають до введення санкцій проти впливових російських чиновників та членів їх сімей.

Таку заяву співголови Європейської національної партії, Радослав Сікорський, міністр закордонних справ Польщі та німецький політик, член Європарламенту Елмар Брок.

У ній вони закликали партнерів ЄНП, Євросоюз та Європарламент направити максимально велику кількість спостерігачів для моніторингу майбутніх президентських виборів в Україні.

"Санкції проти Росії повинна бути спрямовані на чиновників, які впливають на прийняття рішення, і деякі компанії. Санкції повинні також охоплювати членів сімей цих осіб", - вважають дипломати.

Також вони закликали вжити додаткові санкції, якщо вибори 25 травня будуть намагатися зірвані ззовні. На їх думку, проти відповідальних за дестабілізацію були застосовані адресні санкції.

"Ми підтримуємо децентралізацію України, але не за сценарієм Боснії і Герцеговини, яка перетворилися у неповноцінну конфедерацію", - зазначають вони.

Також політики підкреслили, що вони не сприймають заявили Росії щодо її "миротворчої місії". "Ми попереджаємо Росію не здійснювати військове втручання в ситуацію в Україні під прикриттям "миротворчої операції", - заявили вони.

Сікорські та Брок вважають, що Європа повинна створити енергетичний союз, який повинен займатися спільними закупівлями в ЄС нафти і газу Європейською комісією з тим, щоб знизити ціни для європейської промисловості та споживачів.

Крім того, вони висловили підтримку посиленню присутності НАТО на альянсу у своїх східних країнах-членах на фоні агресивної політики Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування