Бойовики на сході напружилися через заяву диверсанта "Стрілка"

Вівторок, 13 травня 2014, 08:44

Заяви співробітника головного розвідувального управління Росії Ігоря Гиркіна, відомого як "Стрєлков" і "Стрілок", викликало занепокоєння в лавах сепаратистів.

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив". 

Як відомо, напередодні Гиркін-"Стрілок" проголосив себе "верховним головнокомандувачем" так званої "Донецької народної республіки", спробував підпорядкувати собі всі органі й звернувся до Росії по військову допомогу.

За даними групи "Інформаційний спротив", заява "Стрілка-Гиркіна" викликала "вкрай неоднозначну реакцію в таборі терористів, опорна база яких перебуває в Слов'янську".

"Зокрема, йдеться про заяви про те, що всі "воєнізовані структури" на Донбасі повинні підкорятися його наказам і розпорядженням, а всі "невраховані" бойовики підлягають затриманню, а у випадку озброєного опору – знищуються на місці", - говориться в повідомленні.

"Окремі групи терористів, які діють на Сході країни, прийняли заяву "Стрілка" на свій рахунок, і тепер побоюються не тільки українських силовиків, але й російських диверсантів", - пише "Інформаційний спротив".

За інформацією групи, зараз у Слов'янську дислокуються близько 1500 бойовиків, блокпости яких розташовані по периметру міста, обладнано 6 мінометних точок.

"Ми маємо інформацію, що бойовики знайшли способи просочуватися через кільце оточення підрозділів АТО. Приміром, за нашим даними, бойовики зі Слов'янська брали участь у заворушеннях 9 травня в Маріуполі, після чого повернулися до Слов'янська", - заявляє "Інформаційний спротив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування