Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На кордоні завернули соратника Жириновського і ще двох росіян

Вівторок, 13 травня 2014, 13:46

Прикордонний наряд Чернігівського загону 12 травня не пропустив трьох підозрілих росіян, один із яких мав посвідчення члена Ліберально-демократичної партії Росії.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Зокрема, у пункті пропуску "Горностаївка" під час перевірки документів прикордонники звернули увагу на нервову поведінку двох громадян Росії. Вони їхали поїздом із Санкт-Петербурга до Києва. 

"Під час бесіди росіяни 1984 та 1987 років народження нервувались, плутались в поясненнях, постійно їх змінювали, однак впевнено пояснити мету своєї подорожі в Україну так і не змогли. Після чого прикордонники ініціювали перевірку їхніх речей та спільно з митниками оглянули багаж", - повідомляє відомство.

"У ньому було знайдено камуфльований одяг, газовий розпалювач вогнища, ніж та газовий балончик сльозогінної дії. Окрім паспортних документів один з росіян мав при собі ще й посвідчення члена ЛДПР", - додає прикордонна служба.

За результатами перевірки цих росіян не пропустили та заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Крім того, у понеділок увечері на ділянці відділу "Грем’яч" прикордонники того ж загону за допомогою розшукового собаки за 20 метрів від держрубежу наздогнали та затримали невідомого чоловіка.

"Затриманий, який намагався в обхід пункту пропуску потрапити у Україну, виявився громадянином Росії 1988 року народження. До того ж з’ясувалося, що житель Костроми мав при собі "Акт щодо відмови в пропуску на територію України", складений того ж дня в пункті пропуску "Хутір-Михайлівський" на ділянці Сумського прикордонного загону", - повідомляє відомство.

За спробу порушення державного кордону України на затриманого складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності. Міру його відповідальності визначить районний суд. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування