У Слов'янську спецназ УДО зачистив терористів біля телевежі - журналіст

Четвер, 15 травня 2014, 08:28

Група співробітників спецназу Управління державної охорони, вступивши в бій, провела зачистку місцевості на горі Карачун.

Про це написав журналіст Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook близько опівночі.

"Сьогоднішня бойова операція спецназу Управління держохорони України на горі Карачун, там, де телевишка. Останні два дні гвардійці і десантники через постійний вогонь супротивника, який знахабнів настільки, що обладнав довготривалі вогневі точки і окопи в безпосередній близькості, переміщалися тільки пригинаючись, ховаючись від куль і снарядів", - написав він.

За словами журналіста, "група спецназівців УДО, висадившись на двох вертольотах на горі, провела зачистку місцевості, вступивши в бойове зіткнення".

"Результат: противника вибито з займаних позицій, зону безпеки розширено до 5 тисяч метрів в радіусі від телевежі, на ній майорить український прапор, гвардійці і десантники ходять на повний зріст, не ховаючись від вогню противника", - заявив Шевченко.

"У спецназівців УДО один легко поранений в ногу, зміг вийти з бою самостійно. Скоро - коментар про цей бій і його результати начальника УДО генерал-полковника Валерія Гелетея, який сам брав участь в операції", - повідомив журналіст.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування