Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кабміні ще не знають, коли зможуть провести пенсійну реформу

П'ятниця, 16 травня 2014, 13:26

Кабінет міністрів ще не готовий внести пропозиції щодо пенсійної реформи.

Міністр соціальної політики Людмила Денисова, відповідаючи в Верховній Раді на запитання про те, коли буде внесено законопроект нової пенсійної реформи, відповіла:

"Ми поки вивчаємо ситуацію, коли це можна зробити. Тому що на рахунках Пенсійного фонду на сьогоднішній день немає коштів для того, щоб виплатити пенсії. Тому що всі кошти, які були на рахунках казначейства, вони перероблені в золоті батони".

"І тому зараз ми думаємо, яким чином зробити так, щоб захистити наших людей, заплатити їм пенсії, які зараз призначені. І обов’язково ми будемо рухатися в тому напрямку, щоб забезпечити і ввести на території держави другий рівень пенсійної реформи – це обов’язкове загальне пенсійне страхування", - сказала Денисова.

Також на запитання про пенсії кримчанам вона відповіла, що з 17 березня уряд України не може виплачувати пенсії жителям у Криму, а виплачує їх на материковій Україні.

Для того, щоб отримувати пенсію тут, кримчани повинні подати заяву, що вони хочуть отримувати українську пенсію на материковій Україні, і довідку, що вони не отримують пенсію від Росії. 

"Українська правда" 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...