Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Апеляційний суд відмовився повертати Кисельова на екрани України

П'ятниця, 16 травня 2014, 16:25

Апеляційний суд відмовив у скасуванні ухвал Окружного адмінсуду м. Києва щодо припинення ретрансляції російських каналів.

Про це повідомляє прес-служба Нацради з питань телерадіомовлення.

14 травня апеляційний суд відмовив представникам російських каналів у скасуванні заборони на ретрансляцію на час розгляду справи.

Також представники росіян вкотре зверталися з клопотанням про відвід складу суддів, у чому їм було відмовлено.

15 травня апеляційний суд відмовив у скасуванні ухвали Окружного адмінсуду м. Києва від 15 квітня, якою представникам каналів було відмовлено у задоволенні клопотання про скасування заборони ретрансляції.

На цьому засіданні в апеляційній інстанції вперше були присутні російські представники безпосередньо Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії – "Россия-24", "РТР-Планета".

Як відомо, у березні Нацрада звернулася в Окружний адмінсуд Києва з позовом до ТОВ "Торсат" про визнання такими, що не відповідають законам України та Європейської конвенції про транскордонне телебачення,  іноземних програм – "Первый канал. Всемирная сеть", "РТР-Планета", "Россия-24", "НТВ-Мир".

Також регуляторний орган висловив прохання до суду ухвалити рішення про тимчасову заборону ретрансляції зазначених програм у мережах України.

25 березня суд виніс ухвалу щодо тимчасового припинення трансляції зазначених російських каналів.

Приклад України вже наслідували країни Балтії, які заборонили кілька російських каналів, а Молдова ініціювала перевірку контенту російського ТБ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...