Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи на Донбасі блокують окружкоми

Субота, 17 травня 2014, 11:13

На Донеччині зафіксовано факти втручання в роботу виборчих комісій, створюваних до президентських виборів, з боку представників ДНР. 

Як повідомляє  прес-служба Донецької ОДА, роботу дільничних виборчих комісій зривають у Торезі, Кіровському та Амвросієвськом районах.

"У Кіровському через ситуацію, що склалася, відмовилися від роботи у повному складі кілька дільничних виборчих комісій. У Торезі представники "Донецької народної республіки" опечатали приміщення окружної виборчої комісії і виставили біля нього охорону'', - йдеться у повідомленні.

Окрім того в Амвросієвському районі члени дільничних комісій отримують погрози по телефону.

''Дільницю, розташовану у центральній районній бібліотеці, відвідали представники ДНР і вимагали списки виборців", - зазначили в ОДА.

Також, за повідомленням ОДА,  представники ДНР продовжують "чинити тиск на керівників місцевих органів влади та намагатися здійснювати контроль діяльності силових структур області": у Волноваському районі вони відвідали райвідділ міліції, зустрілися з начальником відділу, зняли прапор України, замінивши його своїм і покинули будівлю. 

Окрім того представники ДНР встановили нові блокпости у центрі Донецька на проспекті Миру - бетонні блоки.

"Вахту несуть озброєні люди. Рух відбувається в об'їзд", - зазначили в ОДА.

Як відомо, раніше "спікер верховної ради ДНР" Денис Пушилін заявив, що ''голосування 25 травня в регіоні не буде''. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: