Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міноборони закупить бронежилетів на 118 мільйонів, отримає – не раніше липня

Субота, 17 травня 2014, 17:07

Міністерство оборони України оголосило відкриті торги на придбання бронежилетів на очікувану суму 118 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть Наші гроші.

Планується придбання 25 тисяч бронежилетів "Корсар" різних модифікацій.  Розкриття пропозицій призначено на 11 червня.

Остаточно угода на постачання бронежилетів має бути укладена наприкінці червня.

 

Як відомо, раніше в Міноборони заявили, що уже отримали від уряду 4,6 мільярда гривень фінансування, а від українців у рамках програми допомоги армії 122 мільйони.

Виділені Кабміном 4,6 мільярда гривень Міноборони витратило на: 1,5 мільярда на ремонт і відновлення озброєння; 1,5 мільярда на придбання паливно-мастильних матеріалів; 656 мільйонів на грошове забезпечення військових; 612 мільйонів на закупівлю озброєння і військової техніки; 145 мільйонів на речове майно;  89 мільйонів на харчування;  71 мільйон на забезпечення зв'язком; 52 мільйони на виплату добових і оплату перевезень; 17 мільйонів на лазнепральні послуги; 15,7 мільйона на проведення навчань і зборів військовозобов'язаних.

Станом на 14 травня, за інформацією Міноборони, українціпожертвували армії 122 мільйони гривень.

6 травня Верховна Рада прийняла закон, яким силовим органам дозволяється проводити закупівлі по скороченій переговірній процедурі, яка раніше називалась "в одного учасника". За цією процедурою тендер можна провести за тиждень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування