Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Говорять, що на Луганщину завезли понад 2,5 тисяч чеченців - ТБ

Понеділок, 19 травня 2014, 11:25

У Луганській області люди зі зброєю намагаються зірвати президентські вибори.

Крім того, як повідомляє ТСН із посиланням на розповіді місцевих жителів, у місто завезли вже більше 2,5 тисяч чеченців, головне завдання яких – зірвати вибори.

"Вони особливо агресивні і їх бояться навіть сепаратисти", - говориться в сюжеті програми "ТСН.Тиждень".

Члени окружкомів отримують відверті погрози й залякування, їм погрожують побиттям і викраденням. До того ж, через повний контроль міста терористами завезти бюлетені дуже важко.

Половина так званих "ополченців" – це озброєні бойовики, а інші – місцеві безпритульні або малозабезпечені. Місцеві сепаратисти говорять, що у випадку небезпеки їм одразу видадуть зброю.

Навіть для того, щоб дізнатися про підготовку до виборів, потрібно працювати під прикриттям.

За словами юриста Комітету виборців України в Луганській області Богдана Бондаренка, владі потрібно забезпечити охорону дільниць. "Я просто не уявляю, як вони провезуть вантажівки з бюлетенями", - говорить він.

Однак у Центрвиборчкомі й Комітеті виборців України демонструють неабияку мужність, готуються до виборів і навіть проводять передвиборні тренінги.

Тим часом, під захопленим бойовиками управлінням СБУ в Луганську дуже багато триколорів, іде трансляція винятково російських каналів.

Активісти місцевого Євромайдану все частіше думають про те, щоб виїхати з Луганська. Життя в місті, де більше ніхто тебе не захищає, стає усе більш неконтрольованим.

Місцеві жителі скаржаться, що по вулицях ходять уже навіть озброєні підлітки, що є реальною загрозою, тому кількість прихильників обрання нової влади щодня росте.

Деякі луганчани хоч і бояться, але все ж підуть на вибори президента, але їм потрібна більша підтримка, говориться в сюжеті. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...