Тимчук: Кремль відклав вторгнення, терористи спантеличені

Понеділок, 19 травня 2014, 13:55

Терористам у Слов'янську не вдалося вивести тіла своїх загиблих товаришів на територію Російської Федерації.

Про це заявив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на прес-конференції в Києві, повідомляють "Новости Донбасса".

"Готується масове вивезення тіл загиблих терористів. Ця колона так і не була сформована…Зараз у них це велика проблема, тому що морги Слов'янська переповнені", - розповів він.

За словами Тимчука, терористи поки не знають, що робити з тілами й запускають чутки про те, що це – тіла убитих українських силовиків.

Також у терористів виникли проблеми з фінансуванням, тому що розвідка перекрила банківські канали переказу грошей, а прикордонники регулярно відловлюють кур'єрів, які перевозять значні суми грошей.

Тому терористи вирішили перевозити гроші малими сумами – приблизно по 50 тисяч доларів. Джерела фінансування терористів: Росія, Крим, родина колишнього президента України Віктора Януковича. 

За інформацією Тимчука, зараз у лавах терористів спантеличення через те, що Російська Федерація вирішила відкласти плани прямого збройного вторгнення на територію України й Головне розвідувальне управління збройних сил РФ послабило контроль над ними. 

"Кремль прийняв рішення поки відкласти свою так звану миротворчу операцію", - заявив Тимчук. 

Він зазначив, що раніше терористи "відчували тверде плече Москви", а тепер не знають, що їм робити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...