Тимошенко до Сум добиралася на літаку Ставицького

Середа, 21 травня 2014, 16:48

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко полетіла в Суми на літаку авіакомпанії "Урга", яка належить Едуарду Ставицькому, екс-міністру енергетики з уряду Миколи Азарова.

Депутат від "Батьківщини" Олег Медуниця оприлюднив у Facebook знімок із Тимошенко в літаку та підписом: "Вилітаємо. Суми, зустрічайте Юлію Володимирівну!".

Тимошенко до Сум добиралася на літаку фірми Ставицького

Журналіст "Слідства.інфо" Катерина Каплюк з'ясувала, що в Суми Тимошенко полетіла літаком авіакомпанії "Урга".

"Екс-міністр енергетики Едуард Ставицький у розшуку, а його родина кілька місяців не з'являється в елітних квартирах на Хрещатику. Зате їхня сімейна авіакомпанія "Урга" працює – і навіть перевозить Юлію Тимошенко", - написала вона у Facebook.

Медуниця пояснив це так: "У наш аеропорт, в який не сідало жодного літака за півроку, погодилися летіти лише ці". Він додав, що уточнює це, "щоб не подумали, що ми – нова "криша" Ставицького".

Журналіст "Громадського ТБ" Дмитро Гнап у своєму блозі на "Українській правді" наголошує, що Ставицький – один із ключових членів "Сім'ї Януковича", він брав участь у розкраданні багатьох українських надр і подарував екс-президенту Віктору Януковичу "Межигір'я".

Головою наглядової ради авіакомпанії "Урга" є батько Ставицького – Анатолій Борисович. Сам Едуард Ставицький утік з України, після чого в нього вдома знайшли 42 кг золота і майже 5 мільйонів доларів.

Гнап цікавиться, чи команда Тимошенко платила за використання цього чартеру. І якщо ні – то що було обіцяно натомість, а якщо так – то скільки заплачено і чи не є це підтримкою "сім’ї" Януковича.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування