Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Донецька попросив жителів стати на захист міста від грабіжників

Четвер, 22 травня 2014, 16:29

Мер Донецька Олександр Лукьянченко закликав жителів міста самим почати охорону порядку.

Про це він заявив у своєму зверненны до дончан.

"Міська влада організувала за допомогою підприємств народні дружини, які патрулюють вулиці, однак цього недостатньо. Я звертаюся до всіх городян, із проханням взяти участь у збереженні порядку на території міста", - заявив він.

"Кожен з нас у своєму дворі, мікрорайоні, об'єднавшись із однодумцями, може підтримувати порядок. У кожному райвиконкомі створюється координаційний штаб. Ви можете звернутися туди прямо або через ваших голів будинкових і квартальних комітетів", - розповів він.

"Ви не можете й не повинні давати відсіч збройним бандитам - це завдання міліції. Я прошу вас підтримувати порядок там, де ви живете, там, де знаєте своїх сусідів, де молодь, піддавшись поганому впливу, може зіпсувати ваше майно. Захистите в першу чергу своє – свої двори, будинки, машини й своє право на мирне життя", - додав він.

Лукьянченко зазначив, що в місті щодня відбуваються пограбування, убивства й захоплення автомобілів.

"Величезна кількість зброї, що перебуває на руках у громадян, привела до катастрофічних наслідків", - сказав він і констатував, що правоохоронні органи не здатні самостійно розв'язати проблему безпеки. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...