Під Волновахою загинули 13 військових - Турчинов

Четвер, 22 травня 2014, 16:52

Під час бою поблизу міста Волновахи вранці в четвер загинули 13 українських силовиків, заявляє голова Верховної Ради, в. о. президента України Олександр Турчинов.

Про це він сказав на зустрічі з членами Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій в Києві в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Під час боїв - а метою їх (бойовиків – ред.) було атакувати та захопити місто Волноваха - наші військові захистили це місто, не дали можливість пройти далі, але, на превеликий жаль, під мінометним вогнем, під вогнем із гранатометів, із важкої автоматичної зброї загинули за Україну наші хлопці, військові. 13 осіб віддали життя за Україну", - повідомив він.

За словами в.о. президента, силовики стискають кільце навколо центральної частини Донецької та Луганської областей, де "поки що залишається база сепаратистів".

"Вони спробували розірвати це оточення й атакували блокпост, який уже розташований за 48 км від Донецька", - пояснив Турчинов.

Як відомо, раніше джерела повідомляли про 8 загиблих. В Міноборони розповіли, що під час обстрілу бойовиками блокпосту із засідки один із зарядів влучив у бойову машину, що спричинило вибух боєкомплекту.

Загальну кількість постраждалих в результаті зіткнення оцінювали у більш ніж 30 осіб.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...