У зіткненні "Донбасу" і бойовиків загинув один чоловік, 9 поранені - ДонОДА

П'ятниця, 23 травня 2014, 16:39

В результаті бою мод селом Карлівка, який стався в п'ятницю між батальйоном "Донбас" і бойовиками, загинула одна людина, 9 поранені.

Про це повідомили в Донецькій облдержадміністрації.

"В Ясинуватському районі (с.Карловка) відбувся бій між ополченцями і спецбатальоном "Донбас". За попередніми даними департаменту охорони здоров'я ОДА, 1 людина загинула, 9 - поранені", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у п'ятницю бійці добровольчого батальйону "Донбас" потрапили в засідку терористів. В ході бою більшість з них зуміли вирватися з оточення, але, як повідомив командир батальйону, Семен Семенченко, є багато поранених, деякі потрапили в полон.

"Частина бійців "Донбасу" потрапили в полон, або були вбиті. Поранено близько двадцяти бійців батальйону", - йдеться в останньому повідомленні прес-центру батальйону.

"У лікарні одного з сусідніх міст знаходяться 2 людини, 2 доставлені з блокпоста в лікарні, з них один в операційній хірургії, другий в травматології Біля лікарні з пораненими виставлена охорона. Інші поранені чекають евакуації", - зазначають представники "Донбасу"

В даний момент у них немає зв'язку з бійцями, заблокованими в Карлівці. Тому ні підтвердити, ні спростувати інформацію про те, що на підмогу їм підійшов Правий сектор, вони не можуть.

У повідомленні наголошується, що добровольчий батальйон "Донбас", який зараз входить 120 осіб, не є частиною Правого сектора.

"Батальйон "Донбас" - добровольче незалежне об'єднання, що складається з патріотично налаштованих жителів Донецької області, хоча до його складу входить навіть кілька представників інших міст (регіонів - ред.) України", - йдеться в повідомленні.

"Донбас" веде свою взаємодію і координацію з Правим Сектором на тих самих умовах, що і з іншими силовими структурами, діяльність яких спрямована на збереження територіальної цілісності України і оборону Донецької області", - зазначають представники прес-центру.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування