Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині невідомі демонтували магістральний водовід

Субота, 24 травня 2014, 10:22

У Донецькій області між містами Дружківка і Костянтинівка пошкоджено магістральний водовід.

Про це повідомили у департаменті житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації, пише УНІАН.

Згідно з повідомленням, коли на місце пошкодження виїхала аварійна бригада комунального підприємства "Вода Донбасу", її співробітники виявили, що невідомі екскаватором демонтують трубу на ділянці магістрального водовода між Дружківкою і Костянтинівкою. Було викликано наряд міліції, який затримав невідомих.

За словами заступника директора департаменту ЖКГ Лариси Гусєвої, "невідомі встигли вкрасти близько 20 метрів труби, тепер подача води до міст Дзержинськ, Дружківка, Костянтинівка і ще сімох сіл буде скорочена на 50%".

Комунальники шукають варіанти швидкого відновлення водоводу, проте спрогнозувати, коли завершаться аварійно-відновлювальні роботи, на даний момент складно - стільки труби такого діаметру в КП "Вода Донбасу" зараз у наявності немає.

Разом з тим напередодні Донецька облрада повідомляла мешканцям Красноармійська, Красноармійського і Добропільського районів, що ''перебоїв з постачанням питної води не буде, подача питної води буде здійснюватися з Червоноармійської фільтрувальної станції КП "Компанія "Вода Донбасу" в звичайному режимі''. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування