Бойовики "ДНР" зібрали з київської пивбази "податки": пиво і автівки персоналу

Субота, 24 травня 2014, 10:49

Озброєні представники "ДНР" пограбували базу "Оболонь" в Донецьку, склавши "опис конфіскованого майна".

Про це повідомляє "Остров" з посиланням на очевидців. Згідно з повідомленням, ввечері 23 травня на базу прийшли близько 20 осіб зі зброєю.

"Загнали вантажні машини і вантажили все, що їм подобається. Попутно відбирали легкові машини у співробітників", - повідомили очевидці.

"Свою поведінку пояснили тим, що "Оболонь" - підприємство київське, податки ДНРу не платить, тому вони беруть мзду. Забрали кілька піддонів пива, мінеральної води та 5 легкових "Фольксваген-поло" 2013 року. Від двох машин не було ключів – забрали їх на евакуаторі", - наголошується в повідомленні.

При цьому представники самопроголошеної республіки склали "опис конфіскованого майна" - видали папір з печатками "ДНР".

Пізніше стало відомо, що озброєні невстановлені особи в масках пограбували один з офісів кур'єрської служби доставки "Гюнсел" в Донецьку. 

За даними джерела у правоохоронних органах, в офіс "Гюнсел" по вулиці Зініна з метою пограбування прийшли більше десяти осіб у спортивних костюмах в масках і зі зброєю.

Здобиччю грабіжників, за попередніми даними, стало більше 115 тисяч гривень.

Даний факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 187 ч.3 (розбій) КК України. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування