Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донеччан кличуть на вибори: терористи залякують, не піддавайтесь на провокації

Субота, 24 травня 2014, 19:16

Мешканців Донецької області закликали не піддаватися на провокації і виконати свій громадянський обов'язок 25 травня, та взяти участь у голосуванні на виборах.

Про це у своєму зверненні до жителів Донецької області заявив губернатор Сергій Тарута.

"Члени так званої "ДНР" роблять все можливе для зриву виборів президента України в Донецькій області. Методи їх роботи є злочинними, антилюдяними, аморальними і неприйнятними для XXI століття: використовуючи зброю, вони загрожують тисячам громадян, які зайняті у виборчому процесі. Злочинці трощать виборчі дільниці і комісії, крадуть оргтехніку і списки виборців, псують майно, що їм не належить. Людей залякують і погрожують фізичним знищенням за право здійснити свій громадянський обов'язок", - зазначив Тарута.

При цьому він запевнив, що зробить "все від мене залежне, щоб вибори в Донецькій області відбулися".

"Звертаюся до мешканців області з проханням не піддаватися на провокації, вірити тільки офіційними повідомленнями Донецької ОДА та виконати свій громадянський обов'язок на тих ділянках, які відкриються 25 травня", - зазначив губернатор Донецької області.

Як відомо, раніше голова КВУ Олександр Черненко зазначив,  що через загрозу членам виборчих дільниць і самим містянам вибори президента 25 травня у Донецьку можуть не відбутися.

Разом з тим  голова ЦВК Михайло Охендовський повідомив, що про кількість округів на Донеччині, які будуть працювати, зможе уточнити вранці 25 травня.

Станом на 23 травня у Донецькій області 23 травня були непрацездатними 12 з 22 окружкомів: всі 5 у Донецьку (№ 41-45), Краматорську (№ 48), Горлівці (№ 51, 52), Єнакієвому (№ 53), Торезі (№ 54) і два - у Макіївці (№ 56, 57).

23 травня ЦВК змінила місцезнаходження усіх окружних виборчих комісій Донецька (округи № 41-45) на міський аеропорт поза територіальних округів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування