Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КВУ: На Донеччині працюють лише 9 з 22 ОВК

Неділя, 25 травня 2014, 02:40

У Донецькій області станом на 23.00 24 травня працювали тільки 9 з 22 окружних комісій, але багато округів, які працюють, ще не отримали виборчі бюлетені.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням Донецьку обласну організацію ВГО Комітет виборців України.

"Найбільш напружена ситуація на виборах зберігається в Горлівці, Донецьку, Краматорську та Слов'янську. Відносно стабільна ситуація спостерігається у Добропілля, Красноармійськ, а також в Олександрівському, Великоновосілківському і Добропольскомрайонах", - зазначають представники організації у її Facebook.

У КВУ відзначають, що досі немає жодних звісток від викраденого терористами 22 травня Руслана Кудрявцева, голову окружної комісії №43 у Донецьку. ОВК 25 травня працювати не буде.

Також в організації нагадали про інцидент з головою окружної комісії в Мар'їнці (округ №60) Валентином Поляковим, якого взяли в заручники і вимагали припинити підготовку до виборів.

В окрузі №55 від нападів постраждали дільничні комісії №141 370 (Зугрес) та №141 557 (Харцизьк). Озброєні люди розгромили кабінки і урни для голосування, а також викрали документацію.

Крім того, повідомляється, що голові однієї дільничної комісії в Докучаєвську у суботу погрожували невідомі, що вимагали закрити виборчу дільницю.

"Важливо відзначити, що терористи мали докладною особистою інформацією про голову комісії, зокрема у них був його фактична адреса проживання і перелік телефонних номерів, на які він часто телефонує", - підкреслили в КВУ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування