Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко з чоловіком уже проголосувала і сказала слівце за НАТО

Неділя, 25 травня 2014, 10:07

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко проголосувала на виборах президента України на одній з виборчій дільниць Дніпропетровська.

Вона прийшла зі своїм чоловіком Олександром і донькою Євгенією, повідомляє ТСН.

Тимошенко отримала бюлетень і поставила позначку в кабінці. Потім вона підійшла до урни і вкинула бюлетень.

У голосуванні взяли участь лідер "Батьківщини" разом із чоловіком, а дочка Євгенія не голосувала, зазначає "Інтерфакс-Україна".

Тимошенко голосує, фото прес-служби "Батьківщини"

Перед журналістами кандидат заявила, що проголосувала за "європейський вибір України".

Тимошенко пообіцяла, що якщо стане президентом, першим її кроком буде подача заявки щодо членства України в ЄС, бо Україна може бути "сильною щасливою, заможною, якщо вона стане членом Європейського Союзу".

Тимошенко також сказала, що зробить усе можливе, щоб під час голосування у другому турі, 15 червня, організувати проведення референдуму щодо членства України в НАТО.

"Зараз прийшов час провести референдум щодо членства в НАТО для того, щоб повернути мир. Щоб мир залишився у нас в стратегічній перспективі і більше ніхто і ніколи не міг зазіхнути на наші території", - сказала вона.

"Я вважаю, що перше що мусить зробити новий президент України – це повернути Україні мир, повернути мир в наші родини, прибрати терористів з наших вулиць і зробити так, щоб наші діти більше ніколи не боялися війни. Я це твердо зроблю", - пообіцяла кандидат, цитує її прес-служба.

Тимошенко переконана, що "Україна буде сильною, щасливою і мирною". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування