Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Система "Вибори" працює, але спроби перешкодити можливі - ЦВК

Неділя, 25 травня 2014, 11:16

Система "Вибори" в Центральній виборчій комісії абсолютно функціональна, однак, не виключено спроби перешкодити її роботі.

Про це заявив голова ЦВК Михайло Охендовський, - передає Інтерфакс-Україна.

"Система працювала, працює і працюватиме. Якщо сьогодні такі збої будуть, ми не маємо наміру цього приховувати, ми відкрито про це говоритимемо", - заявив він.

"Необхідно розуміти, що фактично ці вибори проходять не тільки в умовах неоголошеної війни у двох областях, а також в умовах інформаційної війни. Зрозуміло, що в цих умовах ми не можемо повністю виключити перешкоджання роботі системи "Вибори", - додав Охендовський.

За словами голови ЦВК, останнім часом було кілька спроб перешкодити роботі системи, однак до деяких технічних збоїв роботи цієї системи призвела лише одна з них – та, що мала місце 22 травня.

Водночас він наголосив, що технічні збої ліквідовано і зараз система повністю функціональна, у чому можна переконатися, зайшовши на офіційний сайт комісії.

Як відомо, на персональному сайті мінстра внутрішніх справ Арсена Авакова з'явилася інформація, що співробітники ЦВК нібито не можуть налагодити роботу обладнання після злому інформаційно-аналітичної системи "Вибори".

Пізніше Аваков спростував цю інформацію. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування