Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи готові "націоналізувати" майно Ахметова. Ведуть перемовини

Неділя, 25 травня 2014, 15:44

Учасники мітингу, організованого терористами з "ДНР" у Донецьку під резиденцією мільярдера Рината Ахметова очікують на результати переговорів Ахметова та "прем'єр-міністра ДНР" Олександра Бородая.

Про це натовпу, що зібрався під стінами резиденції заявив один з бойовиків ДНР.

"Нас, як ДНР, цікавлять не лише одна чи дві резиденції Рината Ахметова. У нього дуже багато підприємств, і вони мають працювати на республіку і на народ", - заявив бойовик.

За його словами, зараз на місце події прибув "прем'єр-міністр ДНР Олександр Бородай і веде переговори з Ахметовим з цього приводу, по селекторному зв'язку, тут також перебувають керівники його ключових підприємств".

"За результатами перемовин станом на  зараз вони (Ахметов) готові здати резиденцію класу люкс, "Титан" готовий здати свої позиції. За тієї умови, що ми там залишимо усе в порядку – там же національне надбання", - зазначив представник ДНР.

За його словами, "напевне, після завершення перемовин ми візьмемо під озброєну охорону цю резиденцію, Бородай дав добро, щоб группами по 20-30 обів, під наглядом, щоб не було вандалізму, там пройтися, подивитеся, як живуть там  наші (олігархи), якщо  у когось є бажання".

"Єдина умова – щоб це не було хаотично і не було погромів, як у прокуратурі", - додав він.

 
На зустріч з Ахметовим прийшли з гранатометом. Фото - Новости Донбасса

"Ми чекаємо  на позитивне закінчення перегорів. На наш погляд, результат перемовин може бути один – підтримка ДНР. Важливо, щоб кожен, хто тут присутній, розумів, що він бере участь не у погромі, а у народному волевиявленні ДНР. Прохання зберігати дисципліну і порядок", - заявив інший представник ДНР.

Перед цим розлючений натовп кричав "Ахметов – гість на Донбасі!", "Ахметов, відчиняй ворота!", "Донбасс – это класс, Ахметов - ***рас", і таке інше. 

У свою чергу у прес-службі СКМ заявили: "Ринат Ахметов у Києві".

"Останніми днями він робив все, що від  нього залежить, щоб допомогти привести Донбас на вибори. Сьогодні він мав прилетіти у Донецьк проголосувати. Однак, як ви бачите, можливості проголосувати у місті немає", - йдеться у заяві, повідомив у своєму Facebook журналіст Олексій Мацука.

Пізніше "прем'єр-міністр ДНР" Бородай виступив перед натовпом і заявив: "Об'єкт (резиденція Ахметова) взято під охорону силами "Оплоту", відповідальний за охорону - воєнний комендант ДНР Захарченко".

"Просто зараз екскурсія неможлива. Ви ж розумієте, що екскурсії на об'єкті - за логікою переговорного процесу - неможливі, поки переговори не закінчено. Ми дуже сподіваємося, що сьогодні ввечері, завтра вранці ми отримаємо бажаний результат. І патріотизм (Ахметова) візьме гору над матеріальними інтересами", - заявив Бородай.


Broadcast live streaming video on Ustream

Джерело відео - Катерина Сєргацкова

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування